Linda Bouwer

over Linda

‘Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen!’

Dit zijn de woorden van Robin Boerhof die mij van onze eerste ontmoeting zijn bijgebleven. Als bevlogen netwerker is hij in staat om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. Dat is de onderscheidende factor die Bkonnect een ideale businesspartner maakt op de arbeidsmarkt.

Als allround recruiter deel ik graag mijn kandidaten netwerk in finance, management , commercie en het office segment, met onze opdrachtgevers. Andersom breng ik werkzoekenden in deze beroepsgroepen in contact met bedrijven in het Bkonnect netwerk, waar het doorgaans gaat om vacatures voor een vast dienstverband.

Mijn vakgebied is mijn passie. Het bewaken van het sollicitatieproces, zorgen voor een heldere communicatie, enthousiasme voor elke opdracht, dat vind ik vanzelfsprekend horen bij mijn rol als recruiter.

Binnen het Bkonnect team delen wij kennis, kunde en werkplezier. Dat maakt ons vakkundig en succesvol. Buiten mijn professionele leven begeef ik me ook graag in goed gezelschap. Familie en vrienden staan daarbij centraal!

+316 33 99 36 00
Linda@bkonnect.nl
LinkedIn