Inhouse Recruitment

Wij geloven in relaties!

Wij geloven dat langdurige relaties uw werk flink kunnen versnellen en verbeteren. Uw medewerkers die uw organisatie leren kennen en één worden met hun werk. Medewerkers die de cultuur begrijpen en vertrouwen. Die uw relaties een vast aanspreekpunt geven. De juiste persoon op de juiste plaats voor een langere periode is daarvoor belangrijk. Maar dan moet u wel de juiste mensen aan u binden. Daarvoor is goede recruitment key!

Bkonnect ondersteunt uw organisatie op het gebied van recruitment middels een inhouse constructie. Waarom? Door vanuit uw locatie recruitment uit te voeren, krijgt onze recruiter het beste gevoel voor uw werk en de mensen in uw organisatie. De recruiter kent de wensen en behoeften door bij u aan de slag te gaan, beter dan vanachter een bureau die niet binnen jouw bedrijf staat.

Wat levert inhouse recruitment op?

Partner in business

Kostenbesparing

Ontzorging

Minder werkdruk

Kennisdeling

Juiste kandidaat

Wat kan onze recruiter voor u betekenen?

Onze recruiter vindt de juiste kandidaat en:

  • Maakt vacatureteksten optimaal wervend, onderscheidend en herkenbaar
  • Bouwt aan employer branding en arbeidsmarktcommunicatie
  • Bouwt een talentenpool op
  • Betrekt medewerkers en leidinggevenden bij het proces
  • Benaderd, via verschillende platforms, pro-actief nieuwe kandidaten
  • Neemt de gehele communicatie over rondom vacatures
  • Voert de eerste sollicitatiegesprekken

Maak kennis met onze expertise!

…en meer?

Bkonnect werkt écht anders dan wervings- en selectiebureaus en uitzendbureaus. Onze meerwaarde zit hem in het handelen namens jou. Onze inhouse recruiter is bekend met je organisatie: je missie, visie en bedrijfscultuur. Maar belangrijker nog: hij weet dit intern en extern uit te dragen.

We hebben ervaren specialisten die impact hebben op je organisatie via continue, wekelijkse of maandelijkse ondersteuning.

Meer weten over onze dienstverlening of de mogelijkheden voor jouw organisatie? We maken graag een afspraak bij jou op locatie of nodigen je van harte uit bij ons in Deventer.

Bkonnect is jouw partner in business!

Up to date blijven over onze diensten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!