Werving & Selectie

Heb je een vacature (al enige tijd) openstaan?

Dan kan het lastig zijn de juiste kandidaat te vinden. Zélfs met een goede website, de juiste uitstraling en echte aantrekkingskracht. Soms wil het gewoonweg niet lukken. Zeker wanneer tijdgebrek een rol gaat spelen: het liefst houd jij je bezig met je core business. Maar hoe zorg je dan voor de juiste medewerker op de juiste plaats? Het antwoord: Bkonnect. Wij vinden voor jou de juiste mensen. Hoe wij dat doen?

Wervende vacaturetekst

Wij herschrijven de vacatures op een korte en bondige manier met precies de juiste inhoud. Op die manier zorgen wij voor een wervende vacaturetekst, die de professional aanzet tot actie!

Pro-actief werven

Via o.a. ons grote netwerk, onze databank, onze social media en online kanalen zetten wij de vacature uit en benaderen we de professionals die bij jouw bedrijf passen.

Selectie

Uit de cv’s en motivatiebrieven die vervolgens binnenkomen wordt door ons een kundige selectie gemaakt. Wij letten daarbij niet alleen op het hebben van de juiste skills, maar vooral ook of de kandidaat past bij het DNA van jouw bedrijf.

Gesprek met de kandidaat

Elke kandidaat die door ons wordt voorgedragen, willen wij minstens één keer face to face hebben gesproken. In dit gesprek ligt de nadruk bij de kandidaat zelf. Op deze manier kunnen wij altijd de meest geschikte kandidaten voorstellen!

Werving en selectie: samen richting de juiste kandidaat!

En jij? Het enige dat je hoeft te doen, is ons informeren over je wensen en verwachtingen. Het laatste gesprek met de door ons geselecteerde kandidaat of kandidaten voer je ook zelf. Wel kan onze recruiter aanschuiven, om je te adviseren en toekomstgericht mee te denken.

Benieuwd naar wat Bkonnect voor jouw organisatie kan betekenen? We spreken je graag onder het genot van een kop koffie. Een afspraak is zo gemaakt! Wij komen graag bij je op bezoek, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie in Deventer.