Remote IT

IT talent over de grens

De wereld van de techbedrijven is zo snel en dynamisch dat het vaak niet mogelijk is om groei in-house met een geheel eigen team te bereiken. Door de grote vraag en het beperkte aanbod van goed geschoolde IT-ers staan erg veel vacatures lange tijd open. De verwachting is dat deze schaarste de komende jaren alleen maar groter gaat worden. De mensen die wel beschikbaar zijn, hebben niet altijd de juiste kwaliteiten of moeten (steeds vaker) worden ingehuurd, waarbij de kosten dan al snel naar factor 2 of 3 gaan… Met Remote IT vindt Bkonnect ook buiten de Nederlandse grenzen IT-professionals.

Remote IT:jouw eigen IT professionals op afstand

Met Remote IT werken IT-professionals vanuit Oekraïne, voor jou als werkgever. Als opdrachtgever communiceer je rechtstreeks vanuit je eigen bedrijf met jouw developers. Deze zijn universitair geschoold, spreken goed Engels en hebben ervaring met agile software development. Zij doen hun werk in het westen van Oekraïne en werken samen vanuit fraaie locaties in de plaatsen Chernivtsi en Uzhhorod. Daarnaast is de huisvesting, de salarisadministratie, de afdracht van de belasting, etc… perfect geregeld!

De voordelen van Remote IT op een rijtje:

 • Volledige betrokkenheid in het recruitmentproces. Wij maken een voorselectie van kwaliteitskandidaten op basis van jouw wensen. Vervolgens heb je een persoonlijk interview met de door jou geselecteerde kandidaten. Op basis daarvan selecteer je de developers die het beste bij jouw bedrijf passen.
 • Volledige controle over het ontwikkelproces. Jouw bedrijf communiceert direct met je eigen Remote IT team, zonder inmenging van tussenpersonen.
 • Developers gespecialiseerd in onder andere PHP, ASP.NET, JAVA, DELPHI, iOS en Android.
 • Mogelijkheid om snel op te schalen
 • Jouw Remote IT team is 100% toegewijd aan jouw projecten. Dit zie je terug in de hoogwaardige code, snelle responstijden en een proactieve deelname.
 • Geen zorgen om kantoorruimte, apparatuur, administratie of ondersteunend personeel.
 • Fors lagere kosten.
 • Geen verborgen of onverwachte kosten.
 • Geen enkel probleem om met enige regelmaat op locatie af te spreken. Dit kan zowel in Oekraïne als (op termijn) ook op je eigen afdeling in Nederland.
 • Al vele succesvolle gebruikers van Remote IT.
 • Bewezen historie sinds 2005.

Aanpak tot succes

Onze businesspartner is in 2005 gestart met het aanbieden van Remote IT. Nu 13 jaar later zijn er ruim 200 developers werkzaam voor diverse bedrijven in Nederland. Ben je dus op zoek naar nieuwe collega’s voor jouw afdeling, jouw nieuwe start-up of jouw ultieme droomtool? Onze aanpak staat garant voor een succesvolle samenwerking.

Benieuwd naar wat Remote IT voor jouw organisatie kan betekenen? We spreken je graag onder het genot van een kop koffie. Een afspraak is zo gemaakt! Wij komen graag bij je op bezoek, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie in Deventer.

Onderstaande bedrijven maken reeds gebruik van Remote IT:

Logo Medical Groep
Logo SRXP
Logo Deloitte
Logo Vontis