Over ons

Wie we zijn

Werkgeluk en ondernemerschap!

Bkonnect is gestart vanuit onze motivatie mensen een plek te geven waar ze ertoe doen én plezier in hun werk beleven. We krijgen zelf enorm veel energie van het maken van juiste matches tussen organisatie en professional. Omdat we beide werelden kennen, kunnen we kijken of de professional niet alleen over de juiste werkervaring beschikt, maar ook past binnen een bedrijfscultuur en zich eventueel kan ontwikkelen. We leveren zelf een bijdrage aan de factor plezier en dat is een meerwaarde voor zowel opdrachtgever als medewerker. Immers: werkgeluk levert een hogere productiviteit, meer klantgerichtheid en minder verzuim op.

Bkonnect: daadkracht & plezier

We gaan met alles wat we doen uit van ons ondernemersbloed en combineren dat met onze resultaatgerichte aanpak. We zeggen niet voor niets: het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Passie, motivatie en een flinke dosis energie vormen het geheim van succes. We staan voor persoonlijk contact, zijn zelf enthousiast en gedreven. We vinden daadkracht en plezier in het werk ontzettend belangrijk. Bkonnect: een jong, flexibel en ambitieus team.

Flexibiliteit

Wij ontzorgen bedrijven op gebied van recruitment maar ook hr, omdat we vinden dat deze hand in hand gaan. Maar vooral flexibiliteit vinden we belangrijk. Als bedrijf is focus key en wil je lean aan de slag. Flexibele inhuur van kennis en kunde maakt jou als bedrijf veerkrachtig en snel. Maar je wil wel weten dat professionals met specifieke kennis en ervaring, die zich blijven ontwikkelen, namens jou kunnen werken. Zij maken het verschil, omdat ze jouw organisatie kennen en weten wat er speelt. Een balans tussen los en vast is daarom heel belangrijk.

Kies voor Bkonnect en haal de flexibiliteit in huis!

Wil je meer weten over ons? Klik hier om kennis te maken met het team!