Ons team blijft groeien! Bkonnect, een leuk en enthousiast recruitmentbureau waar je bij wilt horen; delen is het nieuwe vermenigvuldigen.

Nu is het de beurt aan Janine en Irene om zich voor te stellen.

Janine

Mijn naam is Janine van Zoest en ik ben 31 jaar. Na afronding van mijn studie Personeel en Arbeid ben ik aan de slag gegaan als HR(D) adviseur binnen een algemeen ziekenhuis in midden Nederland. Recruitment heeft mijn passie, omdat ik graag goede kandidaten aan uitdagende functies koppel. Ik streef altijd naar een optimaal resultaat voor de klant en de sollicitant.

Ik werk momenteel als Learning & Development business consultant en implementeer werkplek-leeroplossingen bij grote, internationale, bedrijven en organisaties. Alle tijd die ik over heb stort ik volledig in Bkonnect, het is fijn om met andere Recruiters ervaringen uit te wisselen en samen te werken aan mooie, positieve resultaten.

Irene

Recruitment is voor mij de ideale mix van HRM, Sales, Marketing, Communicatie, PR en IT, waarbij de nieuwste trends (social, mobiel, internet) centraal staan. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door de zeer persoonlijke aanpak, creativiteit, resultaatgerichtheid en relativeringsvermogen. Het werken met mensen brengt immers altijd verrassingen met zich mee!

Na mijn studie Nederlands (straf)recht aan de Universiteit Utrecht ben ik het recruitmentvak ingerold. Al gauw was ik als een vis in het water in een commerciƫle functie waarbij de mens centraal staat. Je kan alles van jezelf kwijt in dit vak en dat maakt recruitment voor mij boeiend en uitdagend. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd en tal van succesvolle plaatsingen begeleid voor klanten binnen diverse branches. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak breng ik graag mensen samen om hun doelen te realiseren!

 


Robin Boerhof
07-03-2018