Yvonne van Wilpe (Manager HR – Keolis Nederland)

”Bkonnect is een no-nonsense organisatie die snel handelt. Bkonnect heeft voor onze vacature de juiste kandidaat gevonden. De samenwerking was zeer prettig!”

Kaylee Latumahina
06-07-2020

Unive Oost

“De recruiters bij Bkonnect hebben kennis van de markt en een goed inlevingsvermogen. De samenwerking met Bkonnect is erg prettig, ze zijn altijd goed bereikbaar en denken goed met je mee.”

Eline Boersma
25-04-2019

Els Rijpstra (Polaroid Originals)

“Bkonnect heeft een hele persoonlijke insteek. Ze luisteren en kijken naar wie wij zijn. Daarbij wordt er gevraagd naar welke mensen wij zoeken. Er wordt veel aandacht besteed aan de kandidaat om te zorgen dat die past bij ons bedrijf.”

Eline Boersma
31-10-2018

Mark Klein Koerkamp (Manager FC&I Deventer Ziekenhuis)

“Ik heb Bkonnect leren kennen als een enthousiaste organisatie die met je meedenkt en oprecht geïnteresseerd is in de achtergrond van een organisatie en afdeling. Gedurende het wervingstraject was er sprake van heldere, open communicatie wat zeker heeft bijgedragen aan een goede invulling van onze vacature.”

Prodes Internet Partner
09-02-2018

Ronald Kleinsmann (Group Controller The Learning Network)

Bkonnect hanteert een persoonlijke touch, verdiept zich in het bedrijf, kandidaat én opdrachtgever (zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak) om zo de juiste match te realiseren; juist die verdiepingsslag is essentieel, relevant en onderscheidend.

Prodes Internet Partner
09-02-2018