Taha Sebbar

Over Taha

In een wereld die snel verandert moet je scherp zijn. De wereld reageert op mensen en andersom ook.
Wensen, doelen, dromen en behoeftes veranderen van organisaties en kandidaten. Deze zijn van beide kanten: bewust, onbewust, wel of niet uitgesproken. Daarnaast, is het een gegeven dat mensen het beste tot hun recht komen als ze in hun tweede natuur staan. Door al het voorgaande in acht te nemen in mijn rol als recruiter creeer ik een duurzame match.

De reden waarom ik voor dit vak heb gekozen is omdat mensen mij interesseren. Wanneer je iemand helpt aan een baan voor het leven, heb je een groot gedeelte van zijn leven ingevuld. Dat is mooi. Maar dat moet ook zorgvuldig gebeuren, oprecht en eerlijk.

Als ik je mee mag nemen in mijn verhaal zie je dat ik ben begonnen op een punt dat ver staat van de mens, namelijk cijfers. Ik heb na het behalen van mijn studie bedrijfseconomie, gewerkt in het bankwezen, vervolgens de handel en commercie en pas daarna in recruitment. Hier geniet ik nog elke dag van. Ik wil je daarom uitnodigen met mij contact op te nemen, wanneer je een goede recruitment consultant zoekt.

+31 634 465 352
taha@bkonnect.nl
LinkedIn