Eddy Marques

Over Eddy

Mijn naam is Eddy Marques, geboren in Amsterdam en opgegroeid in Middelbrug.

Na mijn studie in Eindhoven ben ik in de arbeidsbemiddeling gaan werken. Dat heeft altijd mijn interesse gehad en doe ik inmiddels ruim 20 jaar in diverse rollen van meer commercieel naar meer corporate talent acquisitie rollen bij diverse grote als kleinere werkgevers. Naast het werk ben ik altijd actief geweest met andere interesses.

Dat begon als topsporter later als raadslid in Amsterdam en bestuurslid topsport bij de Nationale Karate Bond en de laatste 10 jaar als eigenaar van een karateschool in Amsterdam.

Dit jaar was het moment om al deze zaken eens in te zetten als ondernemer in diverse initiatieven. Hierbij ben ik gestart met een interim Finance buro, als interim corporate recruiter en als vechtkunst trainer/ coach voor teams en als talent/fieldmanager in het begeleiden van professionals.

Het lijkt heel veel bij elkaar, maar de activiteiten vullen elkaar juist heel mooi aan.

In de gesprekken met Robin heb ik een goed gevoel gekregen over de wijze waarop er wordt samen gewerkt vanuit de zelfstandigheid en toch met een team bij Bkonnect. Ik hoop dan ook een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie.

+316 46 26 66 34
Eddy@bkonnect.nl
LinkedIn