Arthur Rutjes

Over Arthur

Sinds mijn afstuderen in 1991 ben ik altijd bezig geweest met (flexibel) personeel, aan ‘beide kanten van de tafel’: als werkgever, manager/directeur van bedrijven, intercedent, HR manager of vergelijkbare functies.

In de loop van de tijd ben ik erachter gekomen dat ik mijn voldoening haal uit ‘het beste uit mensen’ halen. Dat kan op diverse gebieden zijn: het begeleiden en coachen van medewerkers, bedrijven ondersteunen in hun processen, het managen van groepen mensen in hun werk en meer in het algemeen: blij maken van mensen. In het laatste geval is het vaak zo dat er een mogelijkheid is meerdere belangen tegelijk te dienen.

Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik bedrijven op diverse vlakken: (Interim) Management ABC: Algemeen, Bedrijfsvoering en/of Commercieel en op het gebied van HRM, W&S en (Corporate) Recruitment.

Als het mogelijk is een kandidaat te plaatsen op een mooie functie tegen een acceptabel tarief (voor de opdrachtgever en mijzelf), wordt de driehoek klant-kandidaat-ikzelf optimaal bediend. Hier haal ik veel werkplezier uit. Als ik daarbij de balans voor iedereen in evenwicht kan houden, kan ik een ideale partner zijn om een langdurige werkrelatie mee aan te gaan.

Ik ga die uitdaging graag aan, jij ook?

+316 42 45 52 99
Arthur@bkonnect.nl
LinkedIn