Het vinden van talent en de beschikbaarheid daarvan blijft ook in deze tijd een uitdaging. Wij zijn Bkonnect en helpen graag! Bkonnect, een mooi netwerk van professionele recruiters die oprechte aandacht hebben voor klant en kandidaat! Samen maken wij het verschil!

Bkonnect is gestart vanuit onze motivatie mensen een plek te geven waar ze ertoe doen én plezier in hun werk beleven. We krijgen zelf enorm veel energie van het maken van juiste matches tussen organisatie en professional. Omdat we beide werelden kennen, kunnen we kijken of de professional niet alleen over de juiste werkervaring beschikt, maar ook past binnen een bedrijfscultuur en zich eventueel kan ontwikkelen.

We gaan met alles wat we doen uit van ons ondernemersbloed en combineren dat met onze resultaatgerichte aanpak. We zeggen niet voor niets: het zijn de mensen die een organisatie uniek maken. Passie, motivatie en een flinke dosis energie vormen het geheim van succes. 

Ben jij op zoek naar dé professional die jouw bedrijf vooruit helpt?
Onze aandachtsgebieden zijn Finance, Marketing, HR, Sales en IT. We hebben professionele recruiters die op zoek gaan naar de beste kandidaat voor jou. Hoe wij dat doen?

Wervende vacaturetekst
Wij herschrijven de vacatures op een korte en bondige manier met de juiste inhoud. Op die manier zorgen wij voor een pakkende vacaturetekst.

Pro-actief werven
Via ons grote netwerk, onze databank, onze social media en online kanalen zetten wij de vacature uit en benaderen we de professionals die bij jouw bedrijf passen.

Selectie
Uit de cv’s en motivatiebrieven die vervolgens binnenkomen wordt door ons een kundige selectie gemaakt. Wij letten daarbij niet alleen op het hebben van de juiste skills, maar vooral ook of de kandidaat past bij het DNA van jouw bedrijf.

Gesprek met de kandidaat
In dit gesprek ligt de nadruk bij de kandidaat zelf. Op deze manier kunnen wij de meest geschikte kandidaten voorstellen!

Werving en selectie: samen richting de juiste kandidaat!
En jij? Het enige dat je hoeft te doen, is ons informeren over je wensen en verwachtingen. Het laatste gesprek met de door ons geselecteerde kandidaat of kandidaten voer je ook zelf. Wel kan onze recruiter aansluiten, om je te adviseren en toekomstgericht mee te denken.

Benieuwd naar wat Bkonnect voor jouw organisatie kan betekenen? We spreken je graag onder het genot van een kop koffie. Een afspraak is zo gemaakt! Wij komen graag bij je op bezoek, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie in Deventer.


Robin Boerhof
16-07-2020