Wie is Bkonnect?
Een daadkrachtig team van zelfstandige recruiters. Bkonnect verbindt op een persoonlijke manier en met veel plezier wervend en werkend Nederland. Onze energieke aanvoerder, Robin Boerhof, heeft een groot netwerk binnen het MKB en non-profit organisaties. Voor onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar passend talent. In de meeste gevallen gaat het om vaste banen in uiteenlopende functies; IT, techniek, management, sales, marketing, office, finance en HR. Linda Eijkelenkamp is één van de recruiters bij Bkonnect: “Sinds de start van Bkonnect ben ik aangesloten als recruiter. Ik houd mij bezig met de werving & selectie van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Dit doe ik vooral in de segmenten management, finance, sales en marketing.”

 

Eén team, één taak
Linda: “Het werken voor Bkonnect geeft mij de kans mijzelf verder te ontwikkelen. We komen elke maand bij elkaar om onze kennis en kunde te delen. Daarnaast bundelen we onze krachten, we denken met elkaar mee, gebruiken elkaars netwerk en werken in teamverband aan grote projecten. Dat maakt ons een sterke businesspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Als ‘Bkonnect familie’ werken we volgens vier kernwaarden, deze vormen de basis van onze visie op recruitment.”

 

Verbinden
Linda: “In het oerwoud van vacatures en werkzoekenden zijn wij gewend om de juiste match te maken. We verbinden de werkgever met (potentiële) kandidaten, het blijft altijd de uitdaging om de juiste persoon voor de organisatie te vinden. Wat het des te leuker maakt als het weer lukt!”

Plezier
Linda: “Met veel plezier en enthousiasme zetten wij ons iedere dag in om nieuwe matches te maken. De werksfeer is heel goed, we lachen heel wat af bij Bkonnect. We zijn hierdoor een goed samenwerkend team geworden. De Bkonnect familie!” 

Daadkracht
Linda: “We spannen ons uiterst in voor onze opdrachtgevers, werken door als het moet en rusten niet tot de opdracht goed is afgerond. Als ervaren recruiters zijn we gewend om met ondernemers mee te denken, betrokken en flexibel te zijn. Alles voor het beste resultaat!”

Persoonlijk
Linda: “Bij Bkonnect vinden we persoonlijk contact met onze opdrachtgevers belangrijk. Daarom heb je als opdrachtgever één aanspreekpunt. Dat zorgt voor een heldere communicatie en het verstevigt de relatie. Persoonlijke aandacht voor de kennis, kunde en ambities van onze sollicitanten staat bij ons voorop.”

 

Ook toe aan Bkonnect?
Voel jij de behoefte om jouw ambities te realiseren en kunnen wij je helpen met het vinden van een passende baan binnen ons netwerk? Heeft jouw bedrijf ondersteuning nodig bij het invullen van vacatures? Ben jij enthousiast geworden over onze manier van werken en wil je als zelfstandig recruiter ons team komen versterken? Neem gerust contact met ons op, we zijn je graag van dienst!

 


Robin Boerhof
10-08-2018