Ons team groeit! Deze week zijn er twee nieuwe afstudeerders bij ons begonnen, Daan en Eline. Zij stellen zich graag voor! Daan en Eline gaan zich in zetten voor Remote IT en zullen ook hun scripties gaan schrijven over dit onderdeel van Bkonnect.

 

Hoi! Mijn naam is Daan Wassink, 4e jaars student commerciële economie aan Saxion Hogeschool Deventer. Op dit moment ben ik bezig met de laatste horde voor ik mijn bachelor in ontvangst mag nemen; afstuderen. Ik ga me voornamelijk bezig houden met het schrijven van een communicatieplan voor de businessunit Remote-IT, met het uiteindelijke doel om meer potentials in contact te brengen met Bkonnect i.c.m. Remote-IT.

Mijn ambities liggen in de sales, wat zich momenteel vertaald in mijn baan bij T-Mobile als sales advisor. Je mag van mij op de werkvloer altijd integriteit, humor en zelfstandigheid verwachten.

Verder over mij… Momenteel woon ik in de binnenstad van Deventer, maar ik ben geboren en getogen in Schalkhaar, een dorpje net buiten Deventer. Hier ben ik altijd naar de basisschool gegaan, heb ik gewerkt en voetbal ik nog steeds! Naast mijn stage bij Bkonnect en baan bij T-Mobile ben ik vaak te vinden in de sportschool, op het voetbalveld of bij mijn vrienden en familie.

 

Mijn naam is Eline Boersma, ik ben 22 jaar en op dit moment woon ik nog samen met mijn ouders en broer in Zutphen. Ik ben bezig met mijn studie commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb nu 3,5 jaar van mijn studie afgerond en ik mag gaan afstuderen bij Bkonnect. Ik zal mij bezighouden met verschillende taken voor Bkonnect op het gebied van marketing en communicatie, daarnaast zal ik mij bezighouden met het schrijven van mijn afstudeerscriptie.

Ik kijk graag series en vind het gezellig om tijd door te brengen met vrienden. Daarnaast zit ik op voetbal bij Fc Zutphen in een damesteam. Ik vind het erg leuk om te werken en sporten in teamverband.


Robin Boerhof
12-09-2018