Wist je dat werkgeluk leidt tot meer productiviteit, klanttevredenheid en winst en tot minder verloop en ziekteverzuim? Bkonnect zorgt dat kandidaten een plek krijgen waar ze ertoe doen en plezier in hun werk beleven.

Er zitten veel voordelen aan het hebben van werknemers die plezier hebben in hun werk. Werknemers werken productiever, zijn meer klantgericht, zijn meer betrokken bij het bedrijf en verzuimen minder. Dit komt uiteindelijk allemaal ten goede aan de klant en het bedrijf.

De mensen maken de organisatie uniek. Het zijn de medewerkers die in contact staan met de klanten of onderdeel zijn van het klantproces. Daarom is het belangrijk dat werkgevers zorgen voor goed personeel en dat het personeel het goed heeft!

Goed personeel is een investering, maar hoeft niet gelijk meer te kosten. Werkplezier valt voornamelijk samen met erkenning, waardering en (persoonlijke) ontwikkeling. Uit een onderzoek naar werkplezier bleek dat ruim driekwart van de medewerkers liever meer werkplezier dan een hoger salaris heeft. Zorgen voor een goede sfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dus belangrijker dan een boven gemiddeld loon bieden.

Plezier is één van de kernwaarden van Bkonnect. We gaan met alles wat we doen uit van ons ondernemersbloed en combineren dat met onze resultaatgerichte aanpak. We zeggen niet voor niets: het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Wij streven naar het vinden van de juiste match tussen werkgever en professional. Dit doen wij zelf met veel energie en plezier.

Wil je meer over Bkonnect weten en wat Bkonnect voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op, meer informatie hierover kan je vinden op onze contactpagina.


Kaylee Latumahina
04-01-2021